Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Promis

Av Annelie - 7 december 2008 15:31

Vi gick en jättemysig promenad i morse. Var tvungen att visa upp honom för gölliga Svägerskan och kusinälsklingarna.. Det gick utmärkt men mina fötter värker fortfarande! Detta kommer ju får mig att rasa i vikt..ha!


Nu ska Evelina och jag ge oss iväg på en promenad. Hon måste oxå lära sig att hantera honom då hon självklart kommer att hjälpa till.


Ska se om jag hittar en kamera, kanske svärmor har en. Det är så mörkt ute, kommer sätta på mig reflexvästen! Whooo hooooo, the forrest, here we come!

 
ANNONS
 
Ingen bild

lillnettan

7 december 2008 16:13

Hoppas att även din lilla älskling får en reflexväst på sig. Ha en skön promenad.
Kram

 
stort och smått

stort och smått

7 december 2008 16:19

Åh vad härligt! Själv har jag inte kommit mig ut idag, mer än en sväng till och från bilen... men jag har grejat inne vilket behövdes.

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se