Direktlänk till inlägg 7 december 2008

Disco

Av Annelie - 7 december 2008 08:18

Japp, nu var det klart och they are home, safe and sound! Kärleken behövde inte ens vänta på dem, allt gick som smort! Så ja, Yvonne, de hade tydligen haft det jätttebra! På tu man hand inne i Stockholm är väl inget man egentligen önskar sin 15-åring, huva!


Själv tycker jag att jag hanterade Herr Ångest ypperligt och klappar mig själv på axeln.


Nu ska jag gå ut med min nya kärlek. Vi ska ta en riktigt lång promenad.


 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

7 december 2008 09:48

Skönt!!! :-)
Ha det så gott med den lille skönheten!

http://agneta.bloggagratis.se

 
MissC

MissC

7 december 2008 10:53

Såå SKÖNT att det gick bra!! :)

De vise säger ju att ge man dem lite frihet under ansvar så växer de med det!

Tack för komplimangen..! ;)

Kram

http://missc.bloggagratis.se

 
rosalucia

rosalucia

7 december 2008 15:02

Hej, å vad skönt att det gick bra med tonåringarnas festande!!!! (Är så tacksam att vår lilla stad bara är liten..fast jag oroar mej ändå...). Men man måste ju igenom den här tiden..har maken å jag också upptäckt, å eftersom det nu är vår första (av fyra) som ska "bryta sig lös", så kommer vi att vara i den här "tiden" ett bra tag....hjälp!!!!!
Tack snälla för ala vänliga o värmande ord inne hos mej!!! Jag är Ofta inne hos dej också. Kram.

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

7 december 2008 15:14

Vi får hålla varandra i handen och be till gudarna att vi överlever, ha! Det gör vi, för det är ju därför vi är här!

http://annelieh.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

7 december 2008 23:26

Va härligt att höra att dom hade haft det bra! =)
Och JA, du var jätteduktig! *klappar dig på ANDRA axeln*

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se