Direktlänk till inlägg 7 december 2008

ZZZzzzZ

Av Annelie - 7 december 2008 00:24

Nu har kärleken åkt för att hämta upp kärleksparet. Jag känner mig just nu ganska lugn då sonen ringde för ett tag sedan och vill att pappa skulle ÅKA kl 1:00 och inte HÄMTA då...Men, har vi sagt 1:00 så är det så! Han lät lugn och helt ok.


Evsen åkte med pappa. Han kommer inte vara hemma före 03:00 tror jag. Först nu, en halvtimme cirka till Stockholm, sedan vänta på tonåringarna, sedan från Stockholm ner till Nynäs och sedan därifrån och hem hi, helt galet! Men vad gör vi inte för att våra gullungar ska få roa sig så säkert de kan? I alla fall vore det tråkigt att åka tom hem och tom dit och vänta och allt det där.


Ska slänga mig i soffan nu och slumra. Misstänker att det är JAG som får kliva upp tidigt med tanke på Maxens tidiga morgonvanor..

 
ANNONS
 
Yvonne

Yvonne

7 december 2008 08:17

Hur gick det för de tu? Hade dom haft trevligt?

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

oau

7 december 2008 21:05

hahaha mamma :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se