Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Små hjärtan och änglar!

Av Annelie - 6 december 2008 21:10

Jag är redan HELT slut! Dagen har förlöpt bra. Mio är helt enkelt underbar. Svårt att beskriva med ord men vi hör i hop på något sätt. Han har bara glidit in här och anpassat sig...


Men nu, nu är Storsonen och kärleken inne i stan. Jag mår illa. Jag har sett det mest fasanfulla saker framför mig! Jag försöker tvinga i väg dessa hemska bilder!


I stället försöker jag ersätta de oroliga känslorna med kärlek som jag paketerar in i små hjärtan som jag sedan skickar iväg mentalt till sonen, ha! Jag har bäddat in dem i ljus bubblor som i min verklighet fungerar som skydd. Må hända låter det flummigt, so what! Blir JAG lugn kanske det funkar?


Jag funderar på att lägga mig på golvet och låta Mio snusa på mitt huvud. Hans ägare måste ha gett honom så mycket kärlek..Han är verkligen SÅ fin! Han kommer lite då och då, tittar på mig och lägger sitt vackra huvud på min arm.. Ute har det funkat jättebra! Han är hur cool som helts i kopplet och uppmärksam på mig.


Nu ska jag paketera några fler hjärtor och adressera dem till Stan, till välrdens gulligaste par... Må universums alla änglar vara med dom, amen!

 
ANNONS
 
Micke

Micke

6 december 2008 22:34

Va trevligt med nya besökare :) Du är Välkommen när du vill. Vet inte vad som lockar dig men trevligt är de med nya besök som sagt.
Sov gott du med...

http://tomten.bloggagratis.se

 
Micke

Micke

6 december 2008 22:46

Nu blir man ju generad... :D
Öhhh! Tack :)
Lät verkligen trevligt att höra.

http://tomten.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

6 december 2008 22:53

Hua! Jag vet precis vad du känner när dom åker iväg till stan ensamma... Men fint att du kan lugna dig själv! =)

Va glad jag blir över att lille Mio funnit sig till rätta så snabbt! Hur fick du tag i honom?

Kramen

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se