Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Mio

Av Annelie - 6 december 2008 09:11

Godmorgon kära bloggare och alla andra!


Jag är just tillbaka efter en timmes skön promenad. Vi har en Mio här. En vit Herdehund, 3½ år. Jag är kär. För att göra en lång historia kort. vi har velat ha hund hur länge som helst. Nu har vi en, på prov. Först om främst över helgen, sedan två veckor. Efter det bestämmer vi oss slutgiltigt. Än så länge går det hur bra som helst! Han kom i går kväll...


Olivers astma har stoppat men vi kan inte gå med denna längtan längre. Sonen är nästan aldrig hemma, jobbar varannan helg och spenderar resten av tiden antingen i sin stuga eller med flickvännen. Han äter här inne, duschar och går på toa, haaaa! Vi planerar att han får tvätta här inne men torka sina kläder ute hos sig etc. Så får det bli, amen!


Jag tog lite bilder när vi var ute, jag laddar upp dom snart!

 
ANNONS
 
Ingen bild

M.

6 december 2008 11:05

Vad roligt! Hoppas att det funkar bra! Han är ju BEDÅRANDE!

 
anna

anna

6 december 2008 18:55

Vad fin Mio är.Hoppas att allt går bra
Från Systeryster

http://mammaanna.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se