Direktlänk till inlägg 2 december 2008

Rast

Av Annelie - 2 december 2008 12:14

Jag sitter på jobbet. Ute faller ett stilla regn. Bättre än skyfall som det var på morgonen. Vi brukar alltid vara ute klockan 8. Inte denna morgon, jag har varit instängd här sedan 06:10. Huvudet känns som om det är fullt med bomull. Jag är direkt skit trött.


Ljudnivån på 15 ungar som inte varit ute i friska luften kan vara bedövande, om man inte som vi delar upp gruppen a´5 barn var. Jag är ändå skit trött!


Jag saknar Maxen, hans vackra ögon och pliriga leende. Jag slutar 15:00 och då ska vi in och möta kärleken.


Igår var Evelina gullet på astmatest. Det gick inge vidare. Vid ansträngning förlorar hon tydligen hela 40% av sin lungkapacitet. Jag väntar med spänning på vad Dr. Per har att säga om det!


Nä, nu ska det njutas kaffe och en liten tur ut i luften för att lätta lite på bomullen i huvet..*snark*


//Annelie

 
 
rosalucia

rosalucia

2 december 2008 16:51

Huu..jag ryser vid blotta tanken...(utbränd förskollärare som man är....suck.)

Jobbigt med astma. Men bra om det bara är vid ansträngning, så hon slipper ständig medicinering. Min stortjej använder också alltid inhalatorn på innebandy- och fotbollsträningarna. det funkar bra, den är ju smidig att ha med.

Hoppas kaffeslurken smakade och drev ut bomullen....

http://rosalucia.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annelie

2 december 2008 18:06

Jag har varit utbränd, om man nu någonsin hämtar sig helt. Då jobbade jag i och för sig på skola, som assistent/fritids. Kaffet var bra!

 
vampireslave

vampireslave

2 december 2008 19:16

jag var sjukskriven 2,5 år för en utmattningsdepression och utbrändhet. "glad" att den drabbade mig tidigt i livet, har därför haft tid för maximal återhämtning. om man någonsin hämtar sig helt, började jag fundera på. jag känner snarare att jag blivit en helt annan människa med en ny grund att stå på. jag vill verkligen inte "hämta tillbaka" mig till det gamla! =)

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Corina

Corina

2 december 2008 19:16

Med dagens indragningar hos oss undrar jag hur länge jag själv ska orka innan jag klappar ihop.....inget man längtar efter:( Kan tänka mig att det kan bli lite livat bland barnen när dom inte kan gå ut! Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

 
vampireslave

vampireslave

2 december 2008 19:17

jaa..alltså...bara lite tankar. i samma stund jag klickade på skicka blev jag generad... hihi

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

2 december 2008 20:41

Smart att dela upp ungarna! Även om det kanske inte hjälper mot själva tröttheten...
Men i alla fall mot ljudnivån och det är kanske en liten tröst...
Hoppas du piggnade till senare på dagen! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Nini

Nini

3 december 2008 10:17

Detta blir nästan mer som en kommentar åt Vampireslave *ler*
Inte generad! Det ska du inte vara. Du skrev precis det jag tänkte.
Vad är meningen med en sådan smäll som utbrändhet är, om man inte lär sig något av den?
Jag är inte samma människa idag som för 3 år sedan. Och det vill jag inte heller bli.
Jag vill bli en bättre människa. En som har rätt att säga nej, bli ledsen eller förbannad, som inte bara biter ihop och kämpar på. Som sätter ner foten och kräver egentid. Som vill utvecklas mer. Hela tiden.
Som försöker hitta balansen i livet och hitta de där olika sätten att ta in ny energi istället för att bara läcka ut den.

Oj! Det blev mer än jag tänkt, men det får stå kvar om inte Annelie tar bort det ;-)

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annelie

3 december 2008 12:29

Självklart får det stå kvar! Alla budskap är viktiga..tack så hemskt mycket för att du tog dig tid och delade med dig av din visdom...*bugar* Den är guld värd!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Ovido - Quiz & Flashcards