Alla inlägg under november 2008

Dop

Av Annelie - 8 november 2008 10:57

Tänk att det alltid ska hända samma sak! Hur mycket tid vi än har i denna familj så blir det alltid kaos och stress på slutet, sista timmen, innan vi ska iväg. Så är det nu. JAG ÄR INTE iordning, Maxen har inte duschat, Maken inte rakat sig eller duschat. Det är 50 minuter kvar tills vi ska bege oss iväg. VAD ÄR DET FÖR FEL??!!? Det värsta jag VET är att stressa, huva!


Nu är jag på ett uruselt humör. Ilskan bubblar under ytan och jag känner mig ARG!

Men så fort vi lämnar huset blir jag lugn....suck//Annelie

ANNONS
Av Annelie - 8 november 2008 07:13

..och lördag! Idag SMÄLLER det! Maxen har lite förhöjd temp, inte mycket men lite. Jag är snuvig men vid gott mod! Natten har löpt ok men utan några speciella drömmar. Jag älskar att sova.


Nu väntar morgonkaffe och lite stök innan vi åker iväg till dopet...har inte bestämt mig vad jag ska ha på mig. Garderoben min har ju krympt avsevärt sedan i januari, när ciggen slängdes.. :(    (men jag luktar gott och inte gammal fimp, så what the heck)! //Annelie

ANNONS
Av Annelie - 7 november 2008 22:53

..tills jag blir av med visdoms tanden, stå ut!!!


I morgon är det fest och dop, eller dop först, sedan fest. Jag trodde jag skulle gå NED 2 kilo denna vecka, men jag har gått upp istället. Nu är det nog!! På söndag SKA jag börja träna, äta mindre och gå ned lite av dessa kilon jag stoppat på mig sedan jag slutade röka..en lång historia, jag tar den en annan gång..nu är det Marcus Birro och karlavagnen som gäller. Maken har redan somnat  i soffan, Svenssons ni vet.. ;) //Annelie

Av Annelie - 7 november 2008 20:58

Vilken rock kille jag har! Idol i all ära..Anna, Robin och allt vad ni heter..jag har en MAXIMILIAN!!! He´s my little rocker! //AnnelieAv Annelie - 7 november 2008 18:15

Hon är så cool, dottern min. Vad hon än gör och HUR hon än gör så blir hon alltid så bra på kort. Ofta så leker hon med korten oxå och fixar till dom på de mest roliga sätten. Jag har ödmjukt frågat henne om det finns några kort jag får använda här och det fanns det! Gullungen min, jag saknar dig redan..(hon har åkt till en kompis och ska vara där HELA helgen) //Annelie


Av Annelie - 7 november 2008 12:30

- Eve, vill du ha en hamburgare?

- Nej, mamma!! Eve kan inte äta det hon är vergiatan!

 

På en promenad hem från jobbet ser Maxen ett flygplan och "strecket" efter det, på himmelen.

- Mammaaaaaaaaaaaaa, kolla!! En ATERIT!!!

 

Eve får skjuts hem av mig på moppen och över vägen går en fasan, vacker och stolt varpå Eve utbrister:

- Mamma kolla, en Safan!


Jag önskar att jag hade skrivit ned ALLT ungarna sagt genom åren, men jag får börja nu! //Annelie

Av Annelie - 7 november 2008 07:11

Då var det fredag och ännu har jag inte brakat! Kände däremot en bekant stickning i halsen när jag vaknade. Fredagar är jag och Maximilian lediga. Vi har planerat hela året men jag kanske måste ändra det efter jul.


Jag ska alldeles strax tempa Maxi. Har han ingen feber idag tänkte jag åka in till stan och handla skor. Han låter misstänkt förkyld fortfarande men har sovit hela natten. Han har ingen hosta men är andfådd så kanske astman kommer fram denna förkylning.


Jag började läsa en bok igår kväll, för att finna lite inspiration till jobbet. Den heter "vägen till språket". 

Hinner jag tänker jag läsa mer i den dag.

 Det är så häftigt att höra Maxen leka. Han snackar och gör ljud. Lever sig in alldeles helt i sin lek. Jag måste nästan spela in honom...


Well, kaffedax är det nu...//Annelie

Av Annelie - 6 november 2008 22:12

..ja, nu är det snart dax att sova. Mötet gick bra och kakorna var goda! Det var även smörgåstårtan som serverades.


Jag är känslomässigt dränerad just nu. Att ha en vacker 15-åring som dessutom är klockarkär i hushållet är INTE enkelt.. Vi har haft den 4:de djupa pratet på en vecka nu. Jag sade när den var avslutad att oj, detta är kanske jobbigt? Han tittade då oförstående på mig och svarade att han minsann tycker det är UNDERBART att prata så. Jaaaa, det ÄR det svarade jag kvickt!


Men nu är jag i alla fall väldans trött. Tanden, jäkla skrälle, värker allt mer just nu. Jag börjar att räkna ned nu. Den 17:onde ska den bort, denna visdomstand. 11dagr kvar, stå ut!


Nu är det dax, karlavagnen och sängen...//Annelie

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se