Alla inlägg under november 2008

Av Annelie - 20 november 2008 15:57

Ja, jag sitter här och minns. Jag lovade mig själv, precis som jag gjorde med Maximilians namn, att om jag någonsin skulle få ett barn till skulle "En värld full av liv" sjungas på dopet. Han kom ju, Maximilian den store...Från den stunden vi kom hit till Jorden
Vi möttes av sol ovanför
Finns mycket mer än det du och jag ser
Mycket mer än vi känner och hör
En kärlek som är oändlig
Men så lite som vi kan förstå
Och den sol som gick ner
Någon annanstans ger
ett gryningsljus att förlita sig på

I en värld full av liv
Allt förenas här
Som en cirkel sluts
Av kärlekskraft
Alla har en plats
Allting har en mening
Det är vår värld
En värld full av liv...Om man verkligen lyssnar och känner in texten så ser man budskapet..VACKERT! För mig är kärleken det jag behöver, det vi alla behöver. Om vi öppnade våra hjärtan, våra sinnen och tog emot den enorma kärlek som så stilla flödar omkring oss, hur skulle världen se ut då?
ANNONS
Av Annelie - 20 november 2008 11:06

Jag är sänkt. Värken börjar lätta lite men jag håller mig smärtlindrad! Antibiotikan är stark..ZZZzZ (skratt).


Jag har hittat vår gamla lap top. Ska försöka fixa den så Evelina kan ha lite privatetime ibland och känna att HON har något som är sitt. Håll tummarna för att jag får ordning på den!ANNONS
Av Annelie - 19 november 2008 20:19

Nu kan det bara bli bättre. Jag tog mod till mig och ringde tandläkaren. Jag har nu fått två olika kurer med penecillin eller antibiotika (jag kan inte skillnaden).


 Så jag och kärleken åkte iväg och hämtade den, bara han och jag. Dessa stunder tycker jag mycket om. Vi två, i bilens mörker...Då pratar vi verkligen.


Nu ska jag kolla in tv:en. Har ätit lite pizza.. Det värker och smakar skit i munnen men NU attans SKA det bli bättre!


Av Annelie - 19 november 2008 16:11

Jag låg och halvsov i soffan då Evsen ropade att min mobil ringde. Jag tog mig upp med bultande mun och travade dit. "Privat" stod det på luren, på min FINA mobil som jag ÄLSKAR, min HTC TOUCH DIAMOND.

Jag svarade lite osäkert. I andra ändan var det Maximilians doktor. Hon skulle ju inte ringa ännu, hon skulle ringa den 28:onde! Om det inte var någonting... Nu lyckades jag få fram att det var bättre om hon ringde hem då min mottagning inte är så bra. Under den korta lilla stunden det tog för henne att ringa han jag fantisera om det allra värsta.


Proverna var bra. Järn, lever, vita blodkroppar, plättar och så. Det som inte var bra var GLUTEN värdet???? Hon sa att hon tagit två prover på gluten. Det ena som man tar i Maxens ålder var bra. det andra brukar man inte ta i Maxens ålder men hon gjorde det ändå. DET provet var för högt. Hon vill ta om det.


Jag pustar ut, det var alltså inte värre än så..TACK UNIVERSUM!

ont

Av Annelie - 19 november 2008 07:03

Det har tillstött lite grejer...Jag har fått som en stor blåsa i "kratern" och jag trodde för mitt liv inte att det kunde göra så ont som det gör. Jag kan inte dricka osv utan att det gör hiskeligt ont. Jag har även lite feber vilket tyder på att kroppen arbetar för fullt.


Jag måste vila.


Jag vilar även mitt huvud, inför Fredag. Då ska vi ta hand om "strulet". Ibland önskar jag att jag vore anonym, ha!


Om ens tonåringar "strular till det" vilket de gör förr eller senare, så måste de få ta hand om det, "äga sitt strul" och helt enkelt stå för vad de gjort. Så jobbar vi, kärleken och jag. Däremot ska de inte "äga" sådant som de inte gjort...


//Annelie

Av Annelie - 18 november 2008 06:27

Nu blåser det, kaosvindar. Tonåringar. Livet är inte lätt men vem har sagt att så ska det vara, lätt? Jag längtar efter den "lättheten" just nu som många föräldrar påstår sig ha.


Jag är trött. Har inte sovit "spiellt" mycket och ögonen är svullna. Tanden, eller "kratern" värker, men ack så lite i jämförelse med en trasig visdomstand.


Jag har mycket att fundera på.

//Annelie

Av Annelie - 17 november 2008 18:02Kärleken har lagat hamburgare....grrr, jag är såå hungrig!!! Vad är välling mot en härligt god hamburgare??

Av Annelie - 17 november 2008 17:13

Tack för snälla kommentarer! Det har gått bra. För en gångs skull så jäklades det inte för mig hos tandläkaren. Det gick som smort! Jag var väldigt spänd, pladdrig och skapligt skraj när jag klev in, men wow vilken duktig tandläkare jag fått!


Nu har jag självklart ont. Känner mig lite grinig och trött men ändå lättad. Kärleken lagar mat, säkert något smaskigt men jag, jag får dricka välling till middag.. ;)

//Annelie

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se