Direktlänk till inlägg 30 november 2008

Söndag

Av Annelie - 30 november 2008 08:49

Kärleken och jag fick för första gången på väldigt länge en lugn morgonstund med en kopp kaffe tillsammans. Hur läckert är inte det?


Nu är det dock full fart! Storsonens flickvän ska hem och vi ska skjutsa halvvägs, se till att sonen kommer tillbaka för han ska jobba idag. Han vill inte. Han känner sig trött, hängig och har ont i huvudet. Så kan man känna sig ibland och han har fått en ipren. (Han har ingen feber).Jag är ganska tuff men han måste lära sig att man inte bara lägger sig vid minsta motstånd.


Maxen ska på SPIDERMANKALAS senare, whoooo hoooo!


Vi måste handla en present... Det blir en busy söndag som avslutas med söndagsmiddag där vi alla är samlade, hoppas jag!

 
ANNONS
 
Nini

Nini

30 november 2008 11:31

Glöm inte bort att vila i dig själv under dagen. Om än i små portioner *ler*

http://nini

 
stort och smått

stort och smått

30 november 2008 11:49

Det är bra, man ska vara lite tuff. Det är så lätt att ge sig för minsta lilla annars.
Hoppas du får en bra dag!

Kram

http://agneta.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

30 november 2008 16:21

Du har en utmärkelse att hämta hos mig! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annelie

30 november 2008 17:40

Nämen... VAD GLAD JAG BLIR!!!!! Tack yvonne..det värmde verkligen i hjärtat mitt!!

 
M.

M.

30 november 2008 22:29

Utmärkelserna haglar över dig :) Du har en hos mig med, haha!

Du har förmågan att se det fina. Att njuta kaffe, att njuta livet. Du är en förebild.

http://maskot.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se