Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Natt

Av Annelie - 29 november 2008 22:50

Nu är det nästan natt. Ute smeker mörkret himlen och jag andas in den nu kyliga luften och låter den fylla mina lungor.

Jag behöver så väl nattens energi. Jag behöver stillheten, mjukheten som följer med de dunkla skuggorna som dansar ikapp med lågan från ljuset på mitt bord framför mig.


 Jag hör hur lillprins bus pratar lite i sömnen, vrider på sig för att andas ut ett långt andetag och återigen gripa tag i drömmens starka djup. Kärleken sover i fåtöljen. Han har benen lite käckt uppslängda på bordet. Hans ansikte vilar. Så starkt, så vackert och manligt. Jag finner till och med de fasansfulla snarkningarna vackra, vilket får mig att le, rakt ut!(De är verkligen helt sanslösa och borde störa mig som de nästan alltid gör)


Tonåringarna har sina kärlekar nära sig. Hur vacker är inte den unga, oskuldsfulla kärleken? Så naken, så ren! Jag minns själv hur det var. 


Nu ska jag njuta en stund, av friheten, som fyller mitt hjärta till brädden.


Godnatt!

 
ANNONS
 
Nini

Nini

30 november 2008 11:30

Vilket underbart kärleksfullt och helt inlägg!

http://nini.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annelie

30 november 2008 18:26

Tack..*kram*

 
Ingen bild

M.

30 november 2008 18:52

Mår gott av att läsa dina ord. Jättefint!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se