Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Bilden

Av Annelie - 29 november 2008 17:26

 Här kommer bilden på småbarnskläderna. Jag önskar mig en riktig kamera! min mobilkamera är väldigt kass... 

Detta är bara en liten del av det som finns.

 
ANNONS
 
Paula

Paula

29 november 2008 21:18

Men oj vilken guldgruva det verkar vara!! :-)

Tack för komplimangen om min blogg. Kan jag länka tillbaka då?

http://lso.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

29 november 2008 22:34

Jodå, värken försvann lagom tills vi skulle börja äta och njuta av vinet! Härligt.
Det blev tacos till vinet!

http://agneta.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Annelie

29 november 2008 22:36

Nämen, nu är vi typ TRE familjer som ätit tacos till middag...mumsigt!

 
Yvonne

Yvonne

30 november 2008 09:35

Vi åt också tacos! Fniss.
Vilken underbar affär! Ser så rent och snyggt ut! Det brukar vara både trångt och halvsnuskigt i vissa second hand-affärer. Men det här ser riktigt proffsigt ut!

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se