Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Slösa och slösa!

Av Annelie - 29 november 2008 17:07

Idag har vi haft lilla julafton hos oss! Vad vi har handlat och vad vi har slösat!!!


Vi kom ner till Pernillas Barn & Dam SecondHand lagom till de öppnade klockan 10. Bara Evelina och jag, lössläppta i världens mysigaste affär!

Vi trodde som sagt Eve skulle hitta skor, vilket var akut. Inte denna gång. Hon fann linnen, bh:ar, you name it! Till Maxen hittade jag ett par bra Viking Gore tex skor, 125 spänn! Helt galet! Jag hittade även lite tröjor, en fleccedress från Espirit a´90 kr. Ni ser, det lönar sig verkligen att handla på second hand. Återvinning när den är som bäst, som en trevlig och klok dam som jobbar där sade. Håller med fullständigt!

Eve letar snygga kläder...


    Ni ser själva. Vilken ordning och reda det är i denna affär. Allt är sorterat, efter färger, storlekar och frågar man något får man alltid hjälp.

                            


                                      Hur mycket kläder som helst!


Barnkläder till de mindre barnen måste vara en tokhit. Jag såg ett par jättefina byxor till "bebbe". 27 kronor... Om jag hade haft tillgång till denna butik när Maxen var riktigt liten hade vi tjänat tusenlappar. Allt är snyggt och prydligt och man behöver inte oroa sig över fläckar.


Självklart har jag ju glömt att ladda in just DEN bilden, på småbarnskläderna..


När besöket var över var jag lite fattigare men glad! Nästa steg var skor till Evelina. Jag samlar kraft att skriva om det för oj, jag skämde bort henne rejält...grrr (skratt).
 
ANNONS
 
stort och smått

stort och smått

29 november 2008 22:39

Jag gillar second hand! Ingen annan stans kan man hitta kläder med känsla, och dessutom jättebilligt!
Jag kan bara inte med detta slit och släng-samhälle som vi lever i idag. Ogillar skarpt.

http://agneta.bloggagratis.se

 
synne

synne

29 november 2008 22:56

Hoppas du hitta riktigt mycket fint.Synnöve

http://synne.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

30 november 2008 09:33

Härligt med massa fynd!!! =)

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se