Direktlänk till inlägg 29 november 2008

Jag vill tacka livet...(skratt)

Av Annelie - 29 november 2008 08:03

Vad det var skönt att vakna i morse och veta att köket var i ordning, tvätten vikt...mums!


Maximilian har sovit hela natten. Kanske för att han visste att mormor låg på en madrass nedanför. Han har kommit natt efter natt nu i flera veckor. Vi vet att man kan leda tillbaka, ordlöst och varmt och stoppa om igen. Vi har bara inte gjort det. Det springer omkring massa vargar här på nätterna som han antagligen inte litar på att mamma klarar då han så otryggt måste till mig. Jag misstänker att han vill fånga mina vargar, de som stör och bråkar med mig. Han ser sig som min beskyddare, min riddare. Älskade gullunge, I´m all ok now. Idag ska jag lyfta den bördan från hans lilla smala axlar.


 Mamsen tillbaka!


Idag ska vi som jag nämnt ner till Pernillas seconhand butik.


Jag och underbara dottern ska lufsa omkring och jag ber universum om att det skall finnas de skor hon vill ha. Hon är värd det, dottra mi. Hur ballt är det inte att ha en blivande 14-åring som accepterar vår plånbok och som nöjer sig med det lilla?


Sedan en god lunch hemma i mammas kök med min älskade bror..!


Jag känner mig lycklig och innuti mig sjunger jag... "Jag vill tacka liveeeeeet", HAAA!

 
ANNONS
 
Anna

Anna

29 november 2008 08:18

vilken kanon dag ni ska ha
det låter ju jätte trevligt
kram anna

http://mammaanna.bloggagratis.se

 
Yvonne

Yvonne

29 november 2008 08:38

Låter som en underbar dag! =)
Kul att höra att det finns fler tonåringar som accepterar second hand och rea! Min är likadan! Hon ber aldrig om dyra, fina märkeskläder utan köper lika gärna på myrorna eller på rean inne i stan. En säck med begagnat från någon vän är kul att fynda i också! =)

Ha en riktigt fin dag!
Kramis

http://yvonnes-blogg.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

29 november 2008 11:24

Visst är det underbart när man känner så! Precis den rubriken var jag nära att använda mig av igår kväll! *skratt*
Jag gick omkring och tänkte på vilken bra dag jag hade haft och hur underbara mina barn hade varit på eftermiddagen. Hur goa vänner jag har på jobbet och hur lyckligt lottad jag ändå är!
Ha en fortsatt härlig helg!
KRAM Agneta

http://agneta.bloggagratis.se

 
Cina

Cina

29 november 2008 15:54

Härligt med barn som accepterar second hand, det finns mycket att fynda där. Har själv köpt en kappa där o det är massa år sedan men den håller än.

Ha en fortsatt fin lördag!

Kramen

http://heavenladyn.bloggagratis.se

 
Annelie

Annelie

29 november 2008 20:23

Ja, jag är lite stolt över henne! Sonen vill inte ha second hand men han jobbar ju och köper sina egna kläder..blott 15 år gammal! Men vill han ha de kläderna han har och till det priset så får han handla själv..*skratt*

http://annelieh.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se