Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Hemma igen..

Av Annelie - 28 november 2008 22:54

Nu är vi tillbaka från julfesten, kärleken och jag! Vilken trevlig fest! Brandmän blandat med "vanlig" personal, blandat med veteraner och pensionäre, blandat med ambulansförare osv..


Vilken gruppkänsla och atmosfär. Jag har träffat riktigt trevliga människor och haft givande och stärkande konversationer. Precis vad jag, mitt hjärta och min hjärna behövde.


Jag har precis kommit underfull med att det har gått snart NIO timmar sedan jag tog senaste värktabletten, helt otroligt! Nu måste väl även jag tro på att det går åt rätt håll.. ;) !


I morgon ska vi besöka Pernillas igen, nere i Nynäs. Prinsessan vill kolla efter kläder. Maximilian vill ha lite "nytt" även han. Vi tar mamma med oss då. 


Min lilla mamma. Hon har tagit hand om Maxen i kväll. Städat för ANDRA gången denna vecka. Köket skiner och all min tvätt är vikt... MAMMA, I ADORE YOU!!!!


Godnatt

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se