Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Ut!

Av Annelie - 28 november 2008 14:12

Jag ska lämna huset! Om en liten stund kommer jag att befinna mig ute i den friska luften, åh vad jag behöver det!


Maxen och jag ska ta en tur in till "stan" där vi ska möta upp pappa och mormor. Jag måste köpa mig en ny fön då den förra brann upp. Vilken tur att man är gift med en deltidsbrandman (frivilliga brandkårn) som dessutom dagtid jobbar på en brandstation..!


Vad denna lilla tur ska bli skön!


Hola!

 
ANNONS
 
anna

anna

28 november 2008 17:22

det här med blogg det är jätte kul.

http://mammaanna.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

28 november 2008 20:00

Hoppas att det känns bättre nu!!!
Ha en trevlig kväll och helg!
Kram

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se