Direktlänk till inlägg 11 november 2008

Ännu bättre...

Av Annelie - 11 november 2008 21:07

Japp, det känns BRA mycket bättre nu i kväll. Jippie, jag tror nog jag kommer att få sova i natt!


Idag hade jag bestämt mig för att börja leva sundare, träna mer och äta mindre. Dessa underbara tankar firade jag med att trycka i mig en HEL påse Bridge! Det är en ny dag i morgon.. ;)


Så fort jag blir av med min infekterade visdomstand som jag nu lärt mig leva med så ska jag börja trampa på min nästintill orörda ORBITREK ELITE!!!!!

Jag tror verkligen på den, måste bara få rumpan ur vagnen och börja!


Jag slutade röka för 15 kilo sedan, det är dax att ta tillbaka mitt liv! Vilket jag lika gärna kan börja med tomorrow!


Onsdag är det i morgon och jag ska jobba, tjo ho.. kvällsmöte är det oxå. nu ska jag pussa lite på kärleken och bråka lite med tonåringarna, ha!


Väl mött i november rusket..//Annelie

 
ANNONS
 
Anette

Anette

11 november 2008 22:26

Försöker oxå att leva lite sundare, träna och sluta äta godis vilket inte är lätt:)) håller jag även på att sluta röka - usch att det ska vara så svårt att sluta!

Må så gott.

Kram

http://teamlucas.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se