Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Tråkigt

Av Annelie - 9 november 2008 15:44

...jag känner mig ensam!

Kärleken kommer inte ur sängen och önskar att han inte drack rödvin igår..Ha!


Klockan är snart 4 och jag har haft min tid nu. Saknar ungarna. Maxi är borta tills imorgon, han behöver en extra dag för sin förkylning. Oliver är snart påväg hem och Eve oxå tror jag. I MISS THEM! Huset är så tyst, så tomt och så livlöst utan dem.

Jag har legat i soffan, kollat tv och bara myst. Det är nog nu, kom hem!!!!! //Annelie

 
ANNONS
 
MissC

MissC

9 november 2008 20:13

Det är ju ganska ironiskt det där.. ;)
När man inte har den, den egna tiden.
Ja då vill man så gärna ha den!!
Och det kan inte gå fort nog tills man får den. När man väl får den, då tycker man den är överskattad.. ;)
Och längtar tillbaka till livet, stöket och de ljuva kramarna! :)
Hoppas ni iaf hade det gott..!

//MissC

http://missc.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se