Direktlänk till inlägg 9 november 2008

FEST!!

Av Annelie - 9 november 2008 11:41

Ja, då sitter jag nu här, sliten men så oerhört glad! Festen vi var med om igår, jag och kärleken var helt underbar. Lokalen, ett varv, var smyckad med segel i taket och dessutom kristallkronor! Så häftigt!


Vi avnjöt en otroligt god tre-rätters middag med god dricka och häftigt underhållning. Talen till jubelaren var oxå en upplevelse.


Det som slog mig, under kvällen, var hur människorna släppte loss. Gifta par i 45-års åldern stod och slängde med huvudena, klappade händerna och sjöng till "Jump" och andra häftiga låtar! Hämningarna var som bortblåsta! Bilringarna hoppade och glädjen på dansgolvet var TOTAL! Så var det inte riktigt när man var yngre. Då var det viktigare att se bra ut när man dansade och fokuset var på annat. I alla fall som jag minns det. Märks att jag inte går på fest ofta?


Vi var hemma någon gång efter 02:00. Jag nästintill nykter, maken inte. Vi sov till 11, herregud! Maken, kärleken mår INTE bra idag... ;)


Kärleken oss emellan igår, ja, otrolig..stark och så genuin. Fan vilken man jag hittade, den där gången i baren för 17 år sedan..halleluja!

//Annelie


 
ANNONS
 
vampireslave

vampireslave

9 november 2008 13:08

aaahh vad härligt att läsa! =)

http://vampireslave.bloggagratis.se

 
Sofie

Sofie

9 november 2008 15:19

Å vad roligt att ni hade så kul! :) Skönt med sovmorgon med, det behövs efter fest! :D Och lite bakis-mys på tu man hand... ;)
Vet du vad det konstiga med min dröm var!? Det var att hon höll på att drunkna i badkaret.... Vad är det med barn och vatten i mammornas drömmar!? Hoppas ni har en mysig söndag!

http://mammasofie.bloggagratis.se

 
stort och smått

stort och smått

9 november 2008 16:39

Vilken kul fest! Härligt att höra att 45-åringar släpper loss! Det bådar gott för framtiden... Jag och två kompisar ska ha vild fest om knappt fyra år när vi fyller .... usch ... 40. (Kan inte förlika mig med tanken att bli 40)...

http://agneta.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se