Alla inlägg under oktober 2008

Av Annelie - 20 oktober 2008 19:21

...kvar tills "sjukhuset" börjar..haaaaaaaa!


Det har varit en alldeles utomordentligt trevlig dag. Jag har jobbat vilket var trevligt ;)


Min mamma hämtade lilla M idag, hon är en fantastisk kvinna i sina bästa år. Hon saknade lilla bubben så hon tog sig en tur hit. Hon lagade pannkakor och sopade mitt hem! Maxen älskar henne djupt. Jag är lite orolig för henne, hon tynar bort och snart är det inte mycket kvar av henne. Hoppas dietisten hon ska till får bukt med henne.


Jag börjar min andra kur penecilin idag, för min sargade visdomstand. Ska som sagt ta bort den men var tvungen att boka om tiden. Ajsing vad det värker!


Ska börja fota mera och sätta in lite bilder...ANNONS
Av Annelie - 19 oktober 2008 12:27

Ja, tomorrow!

Barnbidrag, vilken evinnerlig tur..för jag är pank!

Sitter här och känner ett oändligt sug efter att få shoppa lite (skratt). Shoppa för mig innebär en timme på Lidls i Haninge, haaa!


Solen skiner utanför mig och jag ska försöka övertala kärleken att ta en lång promenad med mig och lilla M. Lilla m är vild och behöver rasa av sig lite..

ANNONS

...

Av Annelie - 18 oktober 2008 20:56

...fortfarande inte klar och kärleken har somnat på soffan. Han snarkar! Lilla M är vaken och leker en utav sina bedårande fantasi lekar. Prinsessan E:s kramkompis anlände precis, artig och väluppfostrad (gillar jag)!

Stora O har jobbat klart för idag och tillbringar en stund med gulliga flickvännen innan pappsen kör hem henne. Vad gör man inte för dessa sårbara tonåringar?

Hellre lägger vi bensinpengar på att hans kärlek kommer hem tryggt än att oroa oss med sonen att hon inte kommer hem välbevarad. Så är det när det är lite avstånd. Det tar nästan en timme hem till henne och sedan åker mina två kärlekar tillsammans hem igen. Den stunden är guld värd tror jag, för bägge två.

Nu ska jag kämpa på lite till innan jag ger upp för kvällen!

Av Annelie - 18 oktober 2008 19:10

...Kroppen värker och kaoset omkring mig minskar men knappt. Dessa omöbleringar är så häftiga i början när tanken leker och kreativiteten sprutar. Nu känns det bara fasansfullt och ändlöst..

Av Annelie - 18 oktober 2008 08:14

Ja, faktiskt. Det är vackert väder ute och jag möblerar om! Helt galet, men jag började igår och jag måste avsluta. Möblera om är världens bästa ångestmedecin, i alla fall för mig...

 

Stora O har sin gulliga flickvän hemma. Ack den unga kärleken, hur vacker är den inte? Igår när de hade varit inne här (han har en egen liten stuga bredvid vårt hus), så var de påväg ut. Hon gick före och han lade handen tryggt på hennes rygg och "förde" ut henne. Wow, vilken gentleman, tänkte jag och grabben är bara 15 år... Har vi uppfostrat honom? Ja, det har vi och jag är så förbaskat stolt!

Han ska jobba idag. Till och med det gör han. Han är helt självförsörjande när det gäller kläder och eget nöje...Han påstår att gulliga flickvännen ska sitta ensam på hans rum under tiden, vi får väl se hur det blir med det!

 

Lilla M ska på kalas, vi måster fixa present. Kaninen måste få rent i buren, Prinsessan E vet jag inget om ännu och Kärleken ska ut och åka brandbåt.


Vilken spännande Lördag detta kommer att bli!

Av Annelie - 16 oktober 2008 23:11

...verkligen supertrött. Jag sitter här och förundras över att jag fortfarande är vaken!


Jag var på kurs idag. Ämnet var intressant men där satt jag och kvävde små gäspningar..


Kärleken sitter bakom mig...Wow, what a man he is! Tidigare ikväll (cirka 40 minuter sedan) så satt vi och kollade på MTV...

...helt plötsligt utan förvarning kavlade han upp T-shirten och såg ut som de unga, hormonstinna killarna på Tila Tequila serien. Hur reagerade jag då, jo genom att få ett hysteriskt skrattanfall där jag var tvungen att begrava mitt ansikte i hans bröst..LOL!

Vilken tur att han är en stark och trygg make. Trygg i sin manlighet...(jag ler fortfarande).


Nu är det duschdax och natti natti!Av Annelie - 16 oktober 2008 07:18

Ja, idag är jag faktiskt helt slut. Lilla gumman (kusinen) har lunginflammation och vi passade lilla gubben (kusin). Han blev hämtad 1 i natt och jag kunde inte sova efter det. Det var mysigt och lilla gubben är så kul att vara med! Familjen är viktig...


Självklart har lilla M krånglat och STULIT cirka EN TIMME av min skönhetssömn.


Nu ska jag på kurs, dokumentationskurs. Idag ligger mitt intresse på NOLL, gäsp.


Nu kopplar jag på mamma-rollen.

Av Annelie - 14 oktober 2008 08:35

Vilken morgon. Stressig som vanligt men ack så underbar!


Hemma idag, sista dagen, sedan kan jag jobba igen! Lilla M är fortfarande trött men det är han ju vad jag än gör. Han är helt ok i magen, har ingen feber och kommer säkerligen att äta mer idag.


Vi ska ta en promenad senare hade jag tänkt. Just nu ligger han i soffan och läser "Bilsport Junior" och jag samlar kraft till att fixa med tvätten och göra i ordning i köket..(skratt).


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se