Alla inlägg under oktober 2008

Av Annelie - 25 oktober 2008 20:01

Japp, vi tog oss faktiskt ut! Jag ringde svägerskan och hon hämtade upp oss efter ett tag och till Maximilians STORA glädje! Vi åkte till macken och där fick vi veta att våra kärlekar JUST lämnat Macken, fem minuter tidigare!!!

Det var väl inte riktigt meningen att vi skulle mötas...(skratt).


Väl hemma hos kusinerna hade vi trevligt och mysigt som vanligt. Idag åt vi köttfärssås och spagetti med grädde i..yummy of course! Vi hade tänkt att baka kladdkaka (när jag säger VI menar jag ju Stina) men tiden räckte inte till. Lillsnuttan börjar att bli bättre och har idag varit riktigt kry! Annelieeeeeeee, ropade hon som vanligt..


Killbusarna lekte på som vanligt. De är så kul att de får växa upp tillsammans som de gör. De svetsas samman, de stöts och blöts tillsammans och jag tror att det är ovärderligt i det långa loppet..

ANNONS
Av Annelie - 25 oktober 2008 14:23

Jag har så tråkigt! Ute skiner solen och jag sitter här helt utan energi och lust.


Måste försöka ta mig ut en sväng, om inte så för Maximilians skull. Vilken tur att han kan sysselsätta sig så bra som han gör...


Funderar på att städa medecinskåpet, huva vilken tanke, men ändå!

ANNONS
Av Annelie - 25 oktober 2008 08:39

Ja, idag vaknade jag och kände mig skapligt risig...yuk! Halsen värker, näsan svider, huvudet dunkar...Ytterst lite feber har jag. Fan, idag skulle jag och mysiga svägerskan pyssla med våra ungar! Maxen har lite lite ont i halsen men absolut ingen feber. Jäkla förkylningstider...Jag har tagit mig en liten mix av Alvedon och Ipren, det brukar bli bra då...Får se om jag senare mår bättre så att vi kan ta oss upp till kusinerna och ha en mysig eftermiddag.


Kärleken befinner sig just nu i början på fisketävlingen. Jag undrar hur han mår. Jag håller tummarna och ber ödmjukt universum om att han DENNA gång åtminstonde kan få EN liten öring. Det vore kul om han och hans team vann för en gångs skull. Om inte så har han i alla fall vunnit en mysig och härlig helg med grabbarna!


Igår tog jag några bilder med min mobil, jag har ingen digitalkamera. Jag borde köpa det.Av Annelie - 24 oktober 2008 16:35

...dig redan, du min underbara..! Jag är så lycklig för din skull just nu. Du kom hem här, en liten stund med Mr Bean i släptåg och du sken så som bara du kan...


Hela helgen ska du vara borta ifrån mig. Du ska vara ute på havet och med dina vänner. Du ska fiska och tävla, dricka mängder och bara vara du..Det värker av kärlek i mitt hjärta..


Du, min själs älskade, mitt livselixir, jag ler för verkligheten och önskar dig lycka till...

Av Annelie - 24 oktober 2008 08:42

..jag fullkomligen ÄLSKAR hjärtan, eller "hjärtor" som lillprinsen säger (skratt).

Har precis suttit en stund och gått igenom bilder på datorn. Jag hittade dessa bilder som jag tycker mycket om!

Av Annelie - 24 oktober 2008 08:14

...Aj aj aj..sonens räkning är inte att leka med..grrrrrrrr, vilken tur att han jobbar!

Fredag morgon, sitter och myser med en kopp kaffe. Vi är lediga idag, lillen och jag!


Svägerskan ska ringa, får se vad vi hittar på! Maken kommer inte att  vara hemma på hela helgen vilket inte hennes heller kommer (de är bröder).


Måste ändock ta mig till jobbet och hämta hem min mobilsladd så att jag kan ladda upp lite bilder!


Väl mött i höstrusket..

Av Annelie - 22 oktober 2008 20:56

...Jag är fan sur! Jag tänker inte "tänka mig för och inte svära i min alldeles offentliga blogg".


Jag kan bli arg, mycket arg..jag kan svära och allt och kasta grejor och hela kittet! Jag är impulsiv och snabb i vändningarna vilket kan vara förvirrande för de närmaste...


Jag blev arg idag. Efter en lång men mycket givande och trevlig dag på jobbet (vad vore livet utan dessa härliga ungar och underbara kollegor). Under dagen så skröt självklart över kärleken och om hur skönt det är att komma hem efter ett kvällsmöte och allt är gjort i köket och lillen är i säng...

...Vad fan händer, jo lillskiten sitter uppe och glor på TV och storskiten (kärleken) sitter och halvsover bredvid och köket ser ut som ett bombnedslag...Där fick jag så att det sved!


Självklart, pm:sig som jag är just nu så surnade jag till mig och skällde lite. Nån jävla ordning får det vara!


Nu sitter jag här och ångrar mig lite men bara lite...han är ju rätt så fin, kärleken min..och jag behöver ju faktiskt inte alltid ha allt gjort på mitt sätt..*tänker* Men lilla maxen behöver sina rutiner och komma isäng som vanligt, DET tänker jag inte backa på!


Bäst jag går ut och pussar lite på honom...eller? (skratt)

Av Annelie - 21 oktober 2008 20:53

...funderar lite här.5 spänn VARJE gång?? Jag förmodar att jag skulle fastna så det kanske är bättre att jag håller mig borta från det..Haaa!


Min dag har varit fördjävlig. Jag mår S k i t (viskar). Sur, gnällig och lättretlig har jag varit idag. Vi ska väl alla igenom dessa tyngre dagar. Kärleken förvarnade jag genom att surt ringa och tala om att jag minsann BEHÖVER lite kärlek för jag har haft en sådan förskräcklig dag! Han kommer hem, klär av sig och går direkt fram till mig och lägger sina starka händer på mina axlar och börjar massera.Vad gör jag, om inte himlar med ögonen och fräser något ohörbart...oh my godness. Vilket tålamod han har denna människa!


Lilla M, min lilla prins, min alldeles egna lilla gostrasa har betett sig som en varulv. Vi behöver verkligen sätta oss ned och diskutera fram en liten handlingsplan. Sexårskrisen är inte att leka med och han behöver en fast hand att följa för stunden så vi måste helt sonika tänka om.


Sessan E har varit hemma med hemsk magvärk. Får se var det hamnar. För stunden är hon ok. Hon har tagit en liten kvällspromenad i mörkret. Luft har ingen dött av!


Well, jag känner mig lite rastlös.. Klockan är 9 pm. Dagen imorgon blir lång... Jag tror jag lägger m ig med en god bok..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se