Alla inlägg under oktober 2008

Av Annelie - 30 oktober 2008 07:17

Maxen ska följa med mig till jobbet idag. Jättekul! Så tråkigt bara att jag inte hittar hans dräkt som vi bestämt att han skall ha på sig. Försöker lösa detta och jag har väl en timme på mig...


Oliver kommer hem idag, hoppas jag. Kusinerna ska äta middag. Det blir en rolig dag...

ANNONS
Av Annelie - 29 oktober 2008 19:55

..ikväll än igår...ZZzZzZzz!

Vår telefon funkar inte. Jag undrar vad universum vill mig? 


Lillprins Bus är äntligen hemma och nu fattas mig bara min stora luns! Hur ska jag klara mig, när de båda stora flygit ur boet? Ångesten över det är redan så stark att jag har tagit tag i den. Tur är väl det...ANNONS
Av Annelie - 29 oktober 2008 07:23

..har gott kaffe i mun! Har varit uppe ett bra tag allaredan även om jag inte behövde det. Jag tackar Skogsfrua på Dal för tipset angående hur man fixar med text/bild. Jag har suttit och testat men ännu inte fått till det. Jag fixar det säkert inom en snar framtid!


Min lilla kärlek, den allra minsta kommer hem ikväll. Han har haft det underbart med mormor som vanligt. Två nätter är lagom.


Min längtan till England och allt vad det representerar växer sig starkare. Men om jag blundar så känner jag både doften och känslan av detta underbara fält och denna underbara kvinna så det är väl bara att blunda på ett tag till!


Idag är det kallt ute. Ser fram emot en härligt uppfriskande promenad till jobbet. Har lång dag idag och njuter i fulla drag av de sista minuterna i hemmets lugna vrå innan verkligheten kallar...

Av Annelie - 28 oktober 2008 17:23

Nu vet ju inte jag hur man får text mellan bilderna. Antingen så är det väldigt enkelt eller inte. Hur som haver får min hjärna arbeta lite, vilket den behöver.


Maximilian älskar sin mormor, nästan lika mycket som hennes bullar och muffins... ;)


Dessa bilder tog vi när vi väntade på henne i centrum innan vi tillsammans gick till Barnläkarmottagningen.

Halloween, ja vad tycker jag om det? Det får bli ett inlägg för sig själv..Maxen är helt tagen utav det och jag tudelad..

Av Annelie - 28 oktober 2008 11:55

...ja, här sitter jag och kurar med en kopp kaffe i fikarummet! Eller P-rummet som en kollega så uttrycksfullt kallar detta inbitna ställe..(skratt).


Det verkar som att mitt kära internet hemma ligger nere. Jag kommer inte ens fram på hemtelefonen. Jag känner en stilla panik växa sig starkare och starkare!! Vad vore en hel kväll utan internet? Förmodligen ganska skön...


Snart ska jag springa in på avdelningen igen... Längtar efter Maxen. Han är hos sin älskade mormor och har höstlov..


väl mött i höstrusket!

Av Annelie - 27 oktober 2008 17:55

Så är det. Dagen för lilla gubben läkarbesök var idag. Jag var helt förberedd på vad det var jag ville få sagt och gjort,  klicka här för en uppdatering.


Självklart var jag nervös men jag gjorde allt för att verka vara en lugn, trygg mamma (skratt). Läkaren, en specialist, var helt enkelt som en ängel sänd från ovan. Maximilians läkarskräck är nog botad nu. Äntligen fick han en grundligt gjord undersökning.


Läkaren sa att knölen, som nu återigen är väldigt liten, ÄR en lymfkörtel. Jag KÖPER verkligen det nu. Hon sade att han har kännbara lymfkörtlar även i ljumskarna etc men att de är ok i storlek och konsistens.. Hon ansåg att knölen bakom örat beter sig "snällt" så det finns ingen anledning att sticka i den vilket jag oxå köpte. Ju mer hon pratade desto mer sänkte sig lugnet i min kropp.

Däremot vet hon inte riktigt vad den lilla knölen på magen är. Hon undersökte det väldigt noga och kommer att följa upp upp det senare.


Det som oroade henne lite var att han är blek och mörk under ögonen. TACK TACK, svarade jag, för att du märker det. Jag ville bara krama henne!

 Självklart hade inte någon remiss anlänt till dem så hon tar om de redan tagna proverna och lägger till några till. Det blir på Fredag, skänk mig styrka universum!!! (Maxen hatar stick).


Jag känner mig lyssnad på. Jag känner mig förstådd. Jag känner mig nu lugn som mamma...TACK!

Av Annelie - 26 oktober 2008 10:13

...Ja, idag så gör vi det, lillen och jag. Vädret ute är inte speciellt tilldragande. Saknaden efter kärleken växer sig starkare för var timme som går. Jag kan tänka mig att det är för att idag så VET jag att han kommer hem..Maximilian säger att vi inte behöver sakna honom, han kommer ju om ett tag, kloka kloka lilla hjärtat mitt..


Jag mår bättre idag. Halsen värker fortfarande lite men jag känner mig bättre. Vi tar det väldans lugnt.. Maxen åker till min mamma imorgon, direkt efter läkarbesöket. Jag undrar vad doktorn kommer att säga.


Jag saknar england och mama owl.. kanske jag ska ringa henne senare..


Nu hägrar en varm kopp kaffe och lite mys med plutten..

Av Annelie - 25 oktober 2008 21:43

Nedan följer lite bilder..lol

Först stökigt skåp, sedan städat!!! Stolt är jag med tanke på hur jag faktiskt mådde för stunden när jag utförde denna tunga uppgift att få ordning på skåpet! Efter det följer ett kort på middagen hos kusinerna. Det finns ingen blixt på min mobil, konstigt nog. Jag älskar mobiler, är stolt ägare till en HTC Touch Diamond... Ärligt talat så ser jag nu att bilderna inte kommer att komma i den ordning jag vill, tror jag. Eller så löser jag det..

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se