Direktlänk till inlägg 31 oktober 2008

Hemma igen..

Av Annelie - 31 oktober 2008 12:39

...och 250 kronor fattigare...Haaa!

Provtagningen gick utmärkt. Han var både rädd och ledsen men "lånade" ändå ut sin arm som sköterskorna så gulligt sade.


Vi hade en mysig stund i centrum innan vi begav oss hem igen. Storsonen ringde och krånglade såklart. Jag känner mig faktiskt lite förbannad men det får jag ta när han kommer hem. Pappa hämtar honom efter jobbet.


När vi kom hem så hade Maxen ett brev från Barnonkologen. The doc hade skickat remissen dit. Jag bad om en remiss till BLM i Handen. Jag måste ringa till VC och be honom skicka den till Handen istället. Jag blir så trött..


Nu tänker jag lägga mig på soffan och vila, lyssna på Maxens lek och drömma mig iväg en liten stund..

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se