Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Karlavagnen

Av Annelie - 30 oktober 2008 22:20

Jag känner mig gammal. Jag lyssnar på Karlavagnen. Jag börjar att bli beroende. Ikväll är det med Stina Wollter. Jag gillar hennes röst. Ibland längtar jag under dagen. Längtar efter att klockan skall slå det magiska slaget 22:00. Det är min "nya" läggtid, oftast. Då sover Maxen, Evelina brukar vara på sitt rum och sova hon med, om hon inte smygpratar i tel.  Samma sak med Oliver. Maken sitter oftast uppe en stund, framför tv:n.. Fan, det låter som ett tråkigt Svensson liv, but what the heck, I love it!

 Om Evelina skulle läsa detta skulle hon vända sig om, titta rakt på mig med dessa mystiska stora och oerhört vackra ögon och säga: -Mamma, du ÄR gammal...

Spelar ingen roll. Jag närmar mig de 40, med stormsteg. Ibland känns det ruskigt bra, ibland inte. Det är livet, om jag har förstått saken rätt?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se