Direktlänk till inlägg 30 oktober 2008

Underbar!

Av Annelie - 30 oktober 2008 16:30

Denna dag har varit strålande! Maxen funkade utmärkt på jobbet och dräkten till "partyt" hittade vi! Bilder kommer senare.. :)


Det är tyst här hemma just nu. Inga barn alls så långt ögat når. Man skulle kunna tycka att det är rätt så skönt. Sant, i fem minuter kanske.. Maximilian blev hämtad av Farbror Håkan idag. De åkte in till centrum för att handla. De är påväg hit nu. Vi ska äta middag och umgås en stund!


Jag gillar dessa sammankomster.

 
ANNONS
 
Corina

Corina

30 oktober 2008 19:08

Ja visst är det konstigt.....har man ungarna borta är det kusligt öde och man får inget gjort.....om huset är fullt får man massor gjort mitt i röran :) Kram !

http://wanilla.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se