Direktlänk till inlägg 16 oktober 2008

Supertrött

Av Annelie - 16 oktober 2008 23:11

...verkligen supertrött. Jag sitter här och förundras över att jag fortfarande är vaken!


Jag var på kurs idag. Ämnet var intressant men där satt jag och kvävde små gäspningar..


Kärleken sitter bakom mig...Wow, what a man he is! Tidigare ikväll (cirka 40 minuter sedan) så satt vi och kollade på MTV...

...helt plötsligt utan förvarning kavlade han upp T-shirten och såg ut som de unga, hormonstinna killarna på Tila Tequila serien. Hur reagerade jag då, jo genom att få ett hysteriskt skrattanfall där jag var tvungen att begrava mitt ansikte i hans bröst..LOL!

Vilken tur att han är en stark och trygg make. Trygg i sin manlighet...(jag ler fortfarande).


Nu är det duschdax och natti natti! 
ANNONS
 
rosalucia

rosalucia

17 oktober 2008 14:23

Jamenvisst är de roliga(våra karlar) när de gör såna där "HE-man"gester...(fniss), å tror..ja, jag vet inte riktigt vad de tror...men..resultatet blir nog sällan det förväntade i allafall...hihi...

http://rosalucia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se