Direktlänk till inlägg 10 oktober 2008

Väntan men ingen vattenskada

Av Annelie - 10 oktober 2008 07:33

Jag somnade igår. Hade planerat att skriva igen men ack så sömning jag var!  Ja, idag ska doktorn ringa. Lite spänd på vad han ska säga är jag ju såklart och dessutom är jag väldigt beredd på strid.


Prinsessan E är tillbaka, glad och pigg men lite trött var hon allt igår. Stora O är tillbaka i skolan, skönt tycker jag för nu börjar saker och ting gå tillbaka i sina banor igen...hoppas nu bara att det inte är något med lille M:s prover..


Idag är jag mamma ledig. Varje Fredag i ett helt år ska vi mysa, jag och plutten. Det kostar och svider i plånboken men det är värt det, varenda krona!


Axlarna värker, speciellt vänster sida. Vi har en kvinna på jobbet som är utbildad massör. Av någon anledning (säkert var det meningen så) började hon massera mina axlar precis när min rast var slut. Jävlar i min hage vad spänd jag tydligen var! Det ömmar fortfarande! Tydligen måste jag öva något med höfterna men jag förstår inte riktigt ännu.


Cirka två timmar kvar nu...


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se