Direktlänk till inlägg 8 oktober 2008

Vilken dag!

Av Annelie - 8 oktober 2008 22:19

Dagen började rätt lugnt. Vaknade vid 6 av att lillprins M krävde att få stiga upp. Klockan ringer halv sju så han tvingades ligga kvar av sin alltför trötta moder. Natten till ära vaknade han och knuffade ur pappa ur vår lilla säng (120cm) och kröp förnöjt ned bredvid mig.Upp, kokar kaffe och vandrar omkring ett tag innan jag börjar väcka prinsessan E. Hon har självklart inte packat färdigt ännu men påstår sig hinna. Kärleken åkte efter många pussar och kramar till jobbet vid 7. Mmmm, han liade mig så fantastiskt på ryggen innan han for!


När klockan är ungefär 07.15 kom jag på att E:s skor hon skulle låna av faster inte är på plats! Kärleken skulle hämta dem men glömde..aj aj! Det var bara att sätta sig på moppen och åka iväg, i kylan. Jäklar vad kallt det var! Hämtade skorna, åkte vidare till jobbet, hämtade regnbyxor, åkte hem, plockade upp lilla M, åkte TILLBAKA, lämnade honom på sexårs, åkte hem, tvättade håret och sparkade på E, åkte och lämnade henne och landade helt utpumpad på jobbet 2 minuter i 9.

Jag älskar livet som mamma.Väl på jobbet glömde jag fullständigt av att VC skulle ringa angående lilla M:s blodprov. Kom faktiskt på det efter lunch och självklart hade jag ett missat samtal på min underbara HTC Diamond (I am a cellphone freak). Det kändes konstigt nog lite skönt att ha glömt det. Fixade så att VC skulle ringa 13:05.En sköterska ringde på utsatt tid. Lilla M har lite förhöjd sänka och som jag förstod det som har han även lite förändringar i de andra värdena. Jag känner mig självklart lite orolig men har bestämt mig för att inte ta ut något i förskott. Well, doktorn ska ringa på Fredag och jag SKA kräva en remiss till BLM, jag ska, jag ska, jag ska! M ser blek ut och är trött men har orkat med sexårs/fritids idag.På kvällen följde han med sin papps till brandstationen och fixade. Kom hem alldeles försent men glad och smutsig.Prinsessan E ringde. Hon har tydligen tuppat igen när hon ramlat. Inte första gången, jag undrar vad som händer egentligen. Hon är ok och känner sig inte som förra gången då hon fick en liten hjärnskakning så jag släpper det och hämtar inte hem henne (hon är på övernattning med skolan).Har gömt en chokladkaka under soffan, faktiskt... (skratt). Tänkte smyga in i sovrummet nu, smaska och läsa en god bok, Gåtornas palats av Dan Brown.Väl mött i höstnatten!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se