Direktlänk till inlägg 7 oktober 2008

Väntan och vattenskada!

Av Annelie - 7 oktober 2008 09:21

Ja, då sitter jag här och väntar. Tittar lite på den minsta prinsen och undrar lite trött om det verkligen ÄR något som inte riktigt är som det ska eller om det är mina egna inre demoner som spökar.

Proverna som togs igår borde vara klara vid det här laget, varför ringer inte doktorn? Han borde väl ha förstått att mamman han hade framför sig igår faktiskt känner en liten oro.

Är det mögel kanske som är boven i dramat?


Vek tvätt tidigare. Helt plötsligt känner jag en doft som inte är så trevlig. Avlopp. Viker vidare men lukten ökar och lillprinsen känner av den. Letar efter ficklampa men icke. Hittar en mobil med lampa och mycket riktigt, röret under diskbänken har släppt och vattnet har runnit in i "råttrummet" och in under golvet i köket. Tack, nu kanske maken får rumpan ur vagnen och fixar golvet efter de tidigare läckorna..*suck och himmel med ögonen.*


Lilla M är halvpigg och bråkig. Han har ingen feber men ser lite härjad ut. Han bråkar om fiskpinnar till frukost men just idag har jag BESTÄMT mig för att inte följa hans nycker..(skratt). Jag längtar efter att få jobba och att komma in i rutinerna igen. Jag behöver det för att fungera normalt!


Stora O kom just upp, trött och lite sliten. Han är hemma idag. Ont i magen och huvudet. Eftersom det går magsjuka i hans skola så tyckte hans mentor att det var ok för honom att gå hem igår. Jag höll inte med, men vad gör man? Han får en extra dag att hämta sig på idag men imorgon SKA han tillbaka till skolan.


Prinsessan E ska på vandring imorgon, det hoppas jag är bra för henne! Hon får packa bäst hon vill då hon totalt och efter regelboken fullkomligen VÄGRAR att lyssna till sin äldre och mer erfarne moder...


Väl mött i höstsolen!


 
ANNONS
 
rosalucia

rosalucia

7 oktober 2008 17:08

Hej å Välkommen till bloggvärlden, den är roligare än man kan tro!!! Har själv börjat bara för nåra veckor sen...
Man får mycket inspiration&tips av varandra, å många bloggvänner!!!
Återkommer nån dag!

http://rosalucia.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Annelie - 18 mars 2009 21:17

Häng med mig nu, till min nya "borg"! Bloggagratis har ett speciellt ställe i mitt hjärta, alltid!    Men mina vänner, jag är inte längre än ett klick iväg, så ni som fortfarnade vill ha mig i er länklista, ändra.. (skratt)  http://anneliehb.blogspot...

Av Annelie - 18 mars 2009 18:52

Jag fixar och donar lite. Internet har legat nere typ..*suck*  Jobbet gick bra idag även om jag fortfarande blir helt slut efter 4 timmar..   Nu ska jag fixa lite med min nya sida.. Sen ska jag läsa hos er för glatta livet, saknar mina bloggisar..kra...

Av Annelie - 18 mars 2009 07:21

Solen lyser åter i mitt trötta hjärta. Klumpen är väck liksom tårarna och jag har ofattbart gått hel ur denna storm, igen. Jag har lärt mig massor. Olidligt vore det annars, om jag inte lärde mig något när hjärtat är sådär urvridet och ur funktion.  ...

Av Annelie - 17 mars 2009 12:16

Jag fular mig och tittar in från jobbet. Har tagit en kopp kaffe och nu är min mask tillräckligt hård för att jag inte ska brista ut i de förfärliga tårarna, här, på jobbet.   Ikväll, när alla somnat. Ikväll, när allt stillas, ska jag plocka av mig ...

Av Annelie - 17 mars 2009 08:24

Det sägs att utan de dåliga dagarna uppskattas inte de bra. Kanske stämmer det. Jag är helt känslomässigt dränerad och måste återhämta mig. Det har blåst rejält och i vanliga fall brukar jag resa mig rätt så fort. Jag är så förbannat känslig. Aldri...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se